top of page

Meerdaagse training in Andalusië - najaar 2018

Ben jij klaar voor een passioneel 2018, waarin jij je leven leeft?

Verandering van cultuur doet (ver)wonderen

Is het mogelijk om al onze herinneringen en ervaringen een moment los te laten om ons onbelemmerd te kunnen verwonderen? Over de wereld om ons heen, de mensen en de dingen, het gras onder onze voeten. We kijken ernaar met nieuwe ogen, alsof het de eerste keer is. Om te zien wat we daarvoor niet zagen en te voelen wat we daarvoor niet voelden. De wereld zien met de ogen van een kind, zou dat niet mooi zijn? Onbevangen en zonder oordeel. Zonder goed of fout, mooi of lelijk. En misschien weer de vragen te kunnen stellen die wij als kind stelden.  

We noemen dit een eye/hartopener. Een eyeopener omdat het je manier van waarnemen zal veranderen. Een hartopener omdat verwondering rechtstreeks ontstaat vanuit het hart, vanuit ons gevoel. Dat heeft alles te maken met 'in het nu leven', door onszelf een moment los te maken van onze ervaringen en verwachtingen.

Tijdens deze trip ga je op verrassende wijze op pad en word je ondergedompeld in een andere cultuur, met een andere taal en andere gewoonten, om zo de verbinding met jezelf je omgeving opnieuw aan te gaan.

Verantwoordelijkheid wel of niet nemen?

Op verkenning in een nieuwe stad. Ver weg van de vertrouwde omgeving, buiten je comfort zone, ga je aan de slag met verrassende opdrachten. Uiteenlopende technieken en tools worden ingezet om je inzicht te geven in je individuele eigenschappen. Welke verantwoordelijkheden neem je wel en welke verantwoordelijkheden laat je opzettelijk liggen? En was dat achteraf gezien de juiste keuze? 

Deelgeverschap en deelnemerschap, wat vind jij makkelijker?

Deelgeverschap staat voor: niet alleen nemen wat je van de ander nodig hebt, maar ook geven wat jij te bieden hebt. Tijdens de training gaan we opzoek naar de balans tussen jouw deelgever en deelnemerschap. Daar waar deze in balans is, sta jij volop in je waarde.

Burst your bubble!

Hoe handel jij op momenten dat jij je niet veilig voelt en bescherming nodig hebt. Welk gedrag laat je zien? Welke gedachtes komen dan in je op en welke acties volgen hierop? Welk mechanisme heb je bedacht, bewust dan wel onbewust, om je kwetsbaarheid niet te hoeven tonen. Met andere woorden, leer je ego kennen!

  • Trainers:        Heidi Janssen (06-45484180)
  • Lokatie:         Andalusië

Mocht je meer informatie wensen, neem dan contact op met de trainers Heidi Janssen of kijk op facebook.com/WQWtriptoGranada.

Wonder Question Wisdom

Neem niet alles voor als vanzelfsprekend en durf vragen te stellen. Durf kwetsbaar en onwetend te zijn. Dan vergaar je inzicht en wijsheid!

bottom of page